Dag 14# Barstow – Palm Springs

Skrevet af Morten

Efter en nat på det meget skumle hotel med utroligt høje lyde fra tog der bremsede var det tid at indstille GPS’en til at vise os vejen til Palm Springs. Morgenmaden blev indtaget på ægte amerikansk maner på Denny’s. Igen fik vi dejlige pandekager og lidt kød til.  Vi havde først aftalt at kører til Los Angeles men ændrede det til Palm Springs. Omvejen var ca. 200 km.

Strækningen vi skulle køre var meget øde og gik gennem den varme ørken. Heldigvis skulle vi kun køre ca. 2 timer før vi var fremme ved vores destination – Palm Springs. Det er en by som mange amerikanere tager til på ferie og det var da også tydeligt at det var lørdag da byen var fyldt med mennesker. Vi kørte gennem byens centrum som var rigtigt smuk med store palmer og fyldt med dyre biler som ferrarier og Bentley’s.

Vi fik en plads på Happy Traveler campground som lagde tæt ved centrum. Det var en rigtig flot campingplads med store blomstrende hække mellem hver plads. På pladsen var der også flere der faktisk boede fast. Efter vi var kommet på plads var det tid til at få vasket tøj da vi nu havde været på farten i 2 uger, det endte med at vi fik fyldt alle campingpladsens 6 maskiner op, hvilket 2 fastlæggere der også skulle vaske ikke syntes specielt godt om. Men vi kom først 🙂

Da vi om eftermiddagen svømmende i poolen faldt vi i snak med 2 unge fastlæggere som havde boet fast på campingpladsen i næsten 2 år. De gav os nogle gode tips til hvad vi skulle opleve når vi næste dag skulle til Los Angeles samt hvor vi kunne tage hen og spise aftensmad i Palm Springs. Derudover grinte de af os da vi fortalte vi havde overnattet i Barstow som de også beskrev som den værste by i Californien bl.a. pga. det er den by i det vestlige USA, hvor der bliver solgt mest metamfetamin. Vi var derfor glade for vi nu var kommet til Palm Springs som var en stor modsætning til Barstow.

Til aften tog vi en taxa ind til en Mexikansk restaurant vi havde fået anbefalet, men da det åbenbart var en speciel mexikansk helligdag var der fyldt godt op og ventetiden kl. 20 om aftenen var 2 timer. Så vi valgte i stedet en lille fransk restaurant ved siden af som hed Pommes Frite. Der skulle ikke spares på noget denne lørdag aften i Palm Springs så vi flottede os og bestilte en lækker reje cocktail til forret og noget kylling til hovedret.

Maden smagte dejligt og hovedretten blev da også lige suppleret med lidt underholdning da en lettere beruset ung kvinde kom hen til vores bord og spurgte mig “You wanna see something funny?” jeg svarede af ren refleks “øh, yes?”. Hvorefter hun vendte bagdelen til hvor hun havde placeret to maracas og rystede efterfølgende bagdelen ind over den dejlige mad. Det var meget sjovt men også lidt pinligt. Folk stirrede lidt : )

Maden var fantastisk og det var helt underligt ikke at få amerikansk mad. Jeg fik en tartelet lign ting og Søren fik en halv kylling der braiseret med bacon, svampe og løg.

Da vi kom hjem var det stadigvæk lunt og vi drak en øl uden for autocamperen inden vi gik trætte i seng.

Læs med i morgen, hvor vi ankommer til Los Angeles, besøger Ole Henriksen, ser stjernerne og spiller Miniature golf.

 

3 thoughts on “Dag 14# Barstow – Palm Springs

  1. Hej igen Morten og Søren. Godt at I ikke har haft hovedpine og har været nødt til at tage noget af det der metamfetamin eller hvad det nu hedder ;-))
    Men rigtigt spændende stadigvæk. Og hils Ole H. som i øvrigt var i tv i aften.
    PS. Hende ryste .. Pigen balancerede med maracas. Hva er det for størrelser? God tur ind i LA
    Bente og Carsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *