Dag 9 # Alburquque til Monument Valley

Skrevet af Morten:

Efter en dejlig nats søvn i en dejlig stor blød seng og morgenmad på værelset var det blevet tid til at forlade det lækre Hard Rock hotel og sætte kursen mod national parken Monument Valley.

På vej til monument Valley kørte vi igennem en masse utroligt smukke og øde områder. Vi kunne også hurtigt fornemme at vi var på vej til Indianernes land.  Da vi holdt ind for at tanke kunne tankpasseren fortælle os at de sidste par dage havde man været i gang med at filme nogle scener ude i Monument Valley til en film med Johnny Depp. Da vi nærmede os stedet kunne vi også godt forstå hvorfor dette område var valgt som scene til en film, der var ubeskriveligt smuk og kæmpe fritstående stenformationer.

Vi havde lavet lidt research dagen før og fundet frem til en campingplads som var placeret på en bjergskråning med udsigt over national parken Monument Valley.  Vi havde også dagen forinden handlet ind så vi kunne grille når vi kom frem. Vi fik en plads med en dejlig udsigt som vi kunne nyde mens vi grillede. Selvom autocamperen er ret stor føltes den utroligt lille i forhold til de kæmpe røde bjerg monumenter vi var omringet af.

Da vi havde kørt 600 km. Den dag var vi meget trætte. Vi gik derfor tidligt i seng.

1 thought on “Dag 9 # Alburquque til Monument Valley

  1. Hej Morten og Søren,

    Så kom mosteren og Carsten endelig ind i kampen. Vi har med interesse fulgt jeres rejse, og glæder os til fortsættelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *