Dag 8# Universal Studios Orlando

Efter en dejlig nats søvn på Omni Hotellet her i Orlando var det nu tid til at vi skulle besøge det denne by er kendt for – nemlig kæmpe store forlystelsesparker. Vi skulle i dag til Universal Studios parken som faktisk består af 2 parker der ligger lige ved siden af hinanden. Vi startede med at besøge den af parkerne der hedder Adventure Island. Vejrudsigten havde lovet regn og masser af regn i dag men det var der heldigvis ikke noget af her først på dagen.

IMG_2028

IMG_20130501_095907

IMG_2049 IMG_2044

IMG_2031

IMG_2033

IMG_2034

Alt er jo bare større her i USA og rutschebanerne er heller ingen undtagelse. Vi fik prøvet de fleste forlystelser og var i sær imponerede over Harry Potter området hvor der virkelig var blevet gjort meget ud af at give en stemning af at man var trådt ind i en Harry Potter film. Selv butikkerne, madboderne og ikke mindst toiletterne var i ægte troldmands stil som i filmene.

IMG_2040

IMG_2041

IMG_20130501_130929

IMG_2039 IMG_2043

IMG_2042

Så begyndte det pludselig at regne, ja det stod ned i stænger på ægte tropisk manér. Vi overvejede lidt om vi skulle tage hjem men valgte i stedet at løbe gennem regnen og hen til et show som praktisk nok var indendørs. Efter showet var regnen heldigvis holdt op. Så vi gik videre rundt i parken og besluttede os for at gå i over i den anden del af parken nemlig Universal studios som er lavet som en stor filmkulisse. Rigtig fedt lavet.

IMG_2071

IMG_2073

Vi var her inde og se et Fear Factor show som er lavet i samme stil som de tv shows der blev lavet for nogle år siden hvor deltagerne skulle gennemføre nogle vilde stunts eller spise noget meget ulækkert. Det skulle deltagerne også til dette show og det hele var lavet i bedste amerikanske tv stil. Vi var glade for det ikke var os der skulle spise de mider og indvolde som nogle frivilligt valgte at gøre. IMG_2063

Efter showet kunne vi lige nå at prøve Men In Black forlystelsen som gik ud på man kørte rundt og skulle skyde aliens ligesom i filmen.

IMG_2068

Klokken var nu allerede mange og vi kørte hjem mod hotellet. Vi spiste på en Chilis restaurant på vejen hvor vi fik lækker og ikke mindst billig mad. De har et tilbud med “20 dollar dinner for two” hvor man får en fælles forret og 2 hovedretter for 20 dollars. + Tax og service.

IMG_2074IMG_2077

Vi kom ret sendt hjem på hotellet så vi kunne lige nå at se de tunge skyer og lyn rulle ind over Orlando inden vi lagde os til at sove.

I morgen står den på shopping i outlets og tid til en aften svømmetur på hotellet.

 

1 thought on “Dag 8# Universal Studios Orlando

  1. Fantastiske beskrivelser fra USA! Har selv været i Florida et par gange, og fik helt lyst til at spendere et par dage i Universal og Disney World! MVH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *