Dag 8 # Bryce Canyon – Salt Lake City.

I dag havde vi en lang køre dag foran os, så vi stod tidligt op og kom godt afsted fra morgenstunden af. Vi skulle i dag køre fra Bryce til Salt Lake City. En tur på omkring 450 km. Vi nåede dog lige at få morgenmad på en RIGTIG amerikansk diner..

IMG_2292 IMG_3584

Skærmbillede 2014-06-24 kl. 19.58.26

 

IMG_2294

 

Selvom google maps, siger ca. 4 timer kan man sjældent gøre det så hurtigt. Vi var først fremme omkring kl. 16.00, hvor vi havde et mindre bil uheld.

Da det er omkring fyraften var der meget trafik på motorvejen tæt ved Salt Lake City. Det betyder også at der jævnligt var kø. På et tidspunkt opstod der en pludselig kø og jeg når at bremse. Det gør personen bagved dog ikke, og en hvid BMW 320i fra slut halvfemserne banker op i os.

Det gik ret hurtigt og jeg var ret chokeret da det skete, vi fik kommunikeret til personen i BMW’en at vi skulle tale om skadens omfang ved næste afkørsel.

Hans bil havde ikke taget skade overhovedet. Men bag kofangeren på vores Toyota Prius var gået i stykker 🙁

Vi fik ringet til Hertz og efter ca. 30 minutters snak frem og tilbage kunne vi endelig køre videre. Han tog den fulde skyld, og var også rimelig chokeret men var ikke kommet noget til.

Sådan så bilen ud:

IMG_2300 IMG_2299 IMG_2298 IMG_2297

 

Hertz havde heldigvis et kontor i lufthavnen i Salt Lake City, så vi kørte blot derud og efter få minutter havde vi fået en anden bil.

IMG_2313

 

Da vi havde fået alt med den nye bil på plads var klokken omkring 20.00 og vi var godt sultne. Vi spiste på Olive Garden, som er en Italiensk Restaurant.

Vi fik noget dejlig suppe til forret:

IMG_2301

 

Og pasta til hovedret. Der var så meget at vi fik en stor portion med hjem. Vi var tilbage på hotellet ved en 22.00 tiden og var godt udmattet efter 450 km’s kørsel og et færdselsuheld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *