Dag 6 # Zion Nationalpark

Las vegas er en dejlig og speciel by. Mange lokale kalder den en “Plastic city”, hvilket jeg til dels vil give dem ret i. Vi havde af samme grund kun valgt at blive i to dage, da vi efter to dage syntes at have set nok. Efter at have spist endnu en dejlig brunch på “The Wicked Spoon” var vi kl. 12.00  klar til at sætte kursen mod Zion National park. En køretur på 3 timer ventede, og vi var klar til for alvor at tage hul på “Roadtrip” delen af vores ferie.

Turen gik forrygende & landskabet, bilen og trafikken var bare perfekt. Da vi ankom til Zion National park, der især er kendt for dens smukke natur og røde klipper forstod vi med det samme, hvorfor parken var så populær. Man kan i parken tage to forskellige ture, den rigtig flotte tur “The scenic route” og den lidt mindre flotte tur. Den rigtig flotte tur foregik med en shuttlebus, der var gratis for os gæster at tage.(Det koster 25 dollars at komme ind i parken for en bil. Vi valgte dog at købe et national park pass der gælder til alle nationalparker, det koster 80 dollars og gælder et helt år)

IMG_2263

Converted_1

Undervejs blev der gjort en del stop, hvor man kunne stå af og tage billeder eller gå en tur. Vi stod af ved et stop og gik op til “Weeping rock” (Grædende klippe). Grunden til at den bliver kaldt grædende klippe, er at det pibler ud med vand alle steder. Hvor det kommer fra ved vi ikke, men det var et særsyn.

Converted_30 Converted_24 Converted_13 Converted_7

 

Efter at have været med på busturen besluttede vi os at køre tur nummer to selv. Den var mindst ligeså smuk, også kom vi igennem nogle mange hundrede år gamle tunneller.

Converted_58

Vi var færdige med at se parken omkring kl. 20.00, hvorefter vi spiste på en lokal cafe kaldet: The Spotted Dog. Det var rigtig lækker mad de serverede og vi var godt mætte, og det var blevet mørkt da vi satte kursen mod vores hotel.

IMG_3563 IMG_3560 IMG_3558 IMG_3561

Vi havde booket en nat på hotellet Hamptons Inn i byen Springdale lige ved indgangen til Zion. Da det er et meget besøgt område, betyder det desværre at prisen i forhold til kvaliteten er utrolig høj. Hotellet var derfor også valgt ud fra at det skulle være en af de billigste muligheder i byen, vores forventninger var derfor ikke specielt høje.

 

Vi blev dog denne gang meget positivt overrasket. Hotellet var forholdsvist nyt, også var der utrolig rent. De nævnte også under check in at de gik meget op i rengøring, hvilket jeg da lige skal love for. Det er et af de reneste hoteller jeg har boet på, og da vi checkede ud dagen efter var der rengøringsfolk over alt..

IMG_3572 IMG_3571 IMG_3567 Converted_74

Efter en 3 timers køretur og en tur i Zion national parken var vi godt trætte, så vi havde besluttet os for at gå tidligt i seng. Sådan skulle det dog ikke gå, da vi helt tilfældigt mødte en gruppe unge på 4 fra Las Vegas, der bød på kortspil og øl på den terrasse, hvor vi røg. De var rigtig søde, så klokken blev først 2 inden vi meget trætte gik i seng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *