Dag 6# Obama Town aka. Washington D.C. & The hottest tickets in town (Rihanna)

Vi bor i øjeblikket på det dejlige Fairmont hotel i Washington D.C. hvor vores aldersgruppe ikke ligefrem udgør størstedelen af gæsterne. Det virker til at alle er 50+. Vi tænkte at vi ville starte dagen med morgenmads buffetten på hotellet selvom den var lidt dyr. Der var et lækkert udvalg og vi var endda så heldige at vi fik 4 muffins med til senere. Det var ikke tilladt at tage med ud fra buffetten, men den søde asiatiske tjener pakkede nogle ind til os og sagde “this is our little secret”.

Vejret var ikke ligefrem det bedste – det regnede faktisk næsten hele dagen. Men vi skulle jo se de vigtigste seværdigheder nu vi kun havde denne ene hele dag. Så vi hoppede på Circulator bussen igen, der kun koster 1 dollar og tager én rundt i hele midtbyen. Vi fik set Arlington Cementary, Pentagon, Capitol building, Washington Monument og ikke mindst Det Hvide Hus. Jeg havde pakket mit spejlrekleks kamera i tasken inden vi tog rundt i byen, glemte dog bare lige at hukommelseskortet stadig sad i min bærbar hjemme på hotelværelset. Ups. Så vi måtte nøjes med at tage billeder med vores mobiltelefoner.

IMG_20130429_113532

image-21

(Arlington Cementary)

image-16

image-19

(John F. Kennedys gravsted – den evige flamme)

image-12

(Capitol Building)

image-17

(Washington Monument)

image-20

(Søren foran Det Hvide Hus)

image-18

(Morten foran Det Hvide Hus)

image-13

IMG_20130429_144452

(Sjov barnevogn)

Det var ret vildt at se så mange kendte steder som man jo ofte ser på tv. Man kunne også fornemme at sikkerheden var ret høj mange af stederne. Politifolk og Secret Service var overalt. Vi kunne også se på CNN at Obama faktisk var inde i Det Hvide Hus mens vi var henne og se det.

Efter at have set alle de imponerende seværdigheder, tog vi hjem til hotellet og købte en sandwich i Wholefoods Market på vejen. Wholefoods besøgte vi også sidste år i USA. Det er nok et af de lækreste supermarkeder der findes. Alt er frisk og økologisk. Udover dagligvarer har de en stor delikatesse afdeling hvor man kan bestille sandwich, wraps, sushi, pizza og burgere. Måden man bestiller på er utrolig hightech, nemlig via en touch skærme i butikken, hvor man så også betaler – super smart og nemt. Det var også nogle utroligt lækre og halv dyre sandwiches.

IMG_20130429_145639

Tilbage på hotellet kunne vi lige nå en kort svømmetur og tur i spabad inden vi skulle afsted mod Verizon Center (Stor multiarena med plads til 20.000 tilskuere). Vi havde jo “the hottest tickets in town” som en amerikaner sagde dagen før, da vi fortalte at vi skulle til Rihanna koncerten. Vi tog en taxa hen til Verizon Center hvor koncerten skulle foregå da vi troede vi var lidt sent på den. Det var vi dog langtfra, selvom der stod at showet skulle starte en halv time senere. Vi fandt ud af hvor vi skulle sidde og gik derefter rundt og kiggede lidt nærmere på nogle af de enormt mange madboder som man kunne finde rundt på dette stadium. Det er åbenbart helt normalt her i USA, at man sidder og spiser pizza eller burgere mens man ser en koncert. Ret underligt for os, men sjovt at opleve. En DJ varmede op og efterfølgende kom ASAP Rocky og spillede (en kendt amerikansk rapper). Ca. kl. 22.00 blev det så tid til at Rihanna trådte ind på scenen og folk gik fuldstændig amok. Sammenlignet med koncerter i Danmark, så opfører amerikanerne sig godt nok helt anderledes, de råber og danser konstant. Dette skabte en utrolig fed stemning og Rihanna gav den virkelig gas og fyrede det ene hit af efter det andet.

PANO_20130429_185007

image-11

image-10

image-14

Helt høje af den fede koncert tog vi den meget overfyldte metro tilbage til hotellet.

I morgen er det tid til at sige farvel til Washington D.C. og tage et fly mod Florida.

4 thoughts on “Dag 6# Obama Town aka. Washington D.C. & The hottest tickets in town (Rihanna)

 1. Hej, glæder mig over at se i nåede Arlington kirkegåden hvor et stænk af det historiske vingesus må have ramt jer.

  • Hej Michael!

   Du havde helt da du anbefalede Arlington! Det var et meget overvældende og specielt sted! Jeg håber det går godt derhjemme.

   God weekend.

   Vh.
   Søren.

 2. Synes I har fået taget nogle gode billeder med mobilos, selv om det virkelig var en bommert Morten *s*. Glæder mig hver dag til mere læsning. Vil sende dig en tanke i aften Morten 😉

  • Hej Louise..

   Ja billederne blev skam også fine nok med mobilen 🙂 Vi havde i hvert fald en skøn dag og fantastisk koncert. Dejligt at du følger med 🙂 Håber det går godt i Bronx og at I får en god jubilæumsdag på arbejdet.

   Hilsen Morten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *