Dag 5# Springfield – Oklahoma City, Wendys Burger, Varme, Pops, Wholefoods.

Skrevet af Morten

I dag havde vi en lang strækning foran os og destinationen var Oklahoma City. Vi er nu for alvor begyndt at komme ind i midten af USA hvor der for alvor også er varmt og der er mange øde steder og gamle forladte tankstationer. Der er ikke så mange seværdigheder langs Route 66 på dagens strækning så dagen gik mest med kørsel.

Til frokost stod den på Wendys som er en stor kæde af restauranter herovre. Det var super god mad men vi undrede os lidt over hvorfor deres bøffer i burgerne var firkantede. Vi spurgte ekspedienten om hvorfor de var firkantede men han lignede bare et stort spørgsmålstegn da vi spurgte og svarede med ”Thats a good question, but I dont know”. Uden svar på vores spørgsmål drog vi videre på vores tur langs Route 66.

Efter at have kørt nogle timer igen kørte vi forbi en restaurant / sodavands butik som havde mere end 500 forskellige sodavand. Vi købte begge en Six-pack med nogle sodavand vi aldrig før havde set. At de så desværre ikke smagte helt så godt som de så spændende ud er så en helt anden ting. Men det var en rigtig flot og ny butik.

Bacon Sodavand

Det blev tid til at vi skulle handle ind til aftensmad og valget faldt på et supermarked som hed Wholefoods som vi havde fået anbefalet af ham vi sad ved siden af i flyveren på vej til Chicago. Det var virkelig også et af de flotteste og lækre supermarkeder vi nogensinde har set. Alt mad var økologisk, organic eller local. De havde den flotteste grønt afdeling, fiskehandler med bl.a. friske hummere og østers, økologisk gourmet slagter med et kæmpe udvalg, delikatesse afdeling samt sushi kokke. Det blev dog også en halv dyr fornøjelse bl.a. fordi Søren skulle have en stor dejlig bøf på 500 gram ( som så kostede 120 kr. ). Den bøf kostede faktisk næsten lige så meget som den grill den blev grillet på. Men den smagte også perfekt ifølge Søren.

Det skal lige nævnes at den blev delt i to og den restende del er i fryseren. Ellers kunne det tendere mad svineri.

Det skal lige nævnes at den blev delt i to og den restende del er i fryseren. Ellers kunne det tendere mad svineri.

At finde en campingplads denne dag viste sig at være noget af en udfordring da de 2 første vi så ikke lige levede op til vores krav. (At den helst ikke skal lige direkte op ad en 8 sporet motorvej.) Jagten gik derfor ind på at finde en bestemt camp som vores smarte app på iPaden ledte os hen til. Problemet var bare at der hvor den påstod at campen var placeret fandt vi kun en kirke, hvilket ikke helt var det vi stod og manglede. Efter at være kørt rundt om denne kirke flere gange besluttede vi os for at finde et andet sted hvilket dog heldigvis kunne findes ret tæt på. Vi fik parkeret vores autocamper i udkanten af Oklahoma City blandt en masse noget større autocampere og busser. En autocamper herovre er typisk en hel bus hvor de så har deres personbil spændt efter når de kører.

I morgen kommer det til at handle om mad og masser af den.

Hilsen

Morten & Søren

Ps: Flere har spurgt, hvor langt vi er kommet. Her er et opdateret kort:

Vi har kørt rundt regnet 1800 km. Derudover har vi slet ikke overblik over benzin forbruget. Men dyret kører 3-4 km / liter. Og når vi skal tanke koster det ca. 180 dollars, så man skal have sit kort i to gange.

Tanken tager omkring 200 liter, og så er der til en 700 km. Så vi fylder tit på 🙂

1 thought on “Dag 5# Springfield – Oklahoma City, Wendys Burger, Varme, Pops, Wholefoods.

  1. Hej gutter.
    Håber i har en fed tur og nyd det nu mens i er derovre!!! Fortsæt det fine arbejde med blogs de er rigtig gode med billeder og det hele. Glæder mig til at læse mere fra jer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *