Dag 21# San Francisco

Skrevet af Morten:

San Francisco

 

Vækkeuret var sat til allerede at skulle vække os i dag kl. 7 da vi skulle have vasket gulv i autocamperen og gjort det sidste klar inden den skulle afleveres. Vi fik den fine autocamper til at skinne som ny og det stod nu klart at vi snart skulle sige farvel til camperen vi havde været de første til at køre i og nu havde tilbragt 3 uger i.

Efter rengøringen gik turen mod Newark ved Oakland. Det tog ca. 1,5 time at køre hen til Cruise America hvor vi skulle aflevere autocamperen. På vejen derhen kørte vi forbi hotellet som vi skulle bo på de næste par dage  for at aflevere vores kufferter.

Da vi kom hen til Cruise America gik det hurtigt med at få afleveret autocamperen og vi var lidt nervøse for om de nu var tilfredse med rengøringen for ellers skulle vi betale et ekstra gebyr. Det blev dog ikke tilfældet da ham der skulle godkende den kun lige hurtigt stak hovedet ind og konstaterede at det så fint ud.

 

 

Lidt triste vinkede vi farvel til den kære trofaste rejse partner og tog en taxa hen til nærmeste metro station. Vi havde mødt to andre danskere da vi afleverede autocamperen som vi delte en taxa med. De fortalte at de også havde startet i Chicago som os men dog været af sted i 4 uger.

Efter en lang tur i metroen ankom vi nu til centrum af San Francisco hvor det var tid til at få noget morgenmad / frokost. Efter vi endelig havde fået noget at spise fik vi lige kigget i en Diesel og Apple store inden vi tog hen til hotellet.

 

Vi ankom til hotellet Holiday Inn hvor vi fik nøglen til vores værelse. Vi var dog ikke helt tilfredse med det første værelses udsigt som var direkte ud til poolen og ingen udsigt. Hotellet har 29 etager så vi ringede hurtigt ned til receptionen for at høre om det var muligt at få et andet værelse. Det var heldigvis muligt og vi fik et meget bedre værelse. Standarden på hotellet er langtfra den luksus vi oplevede i Las Vegas, men ok.

Efter en lille eftermiddagslur tog vi ud i byen hvor jeg havde booket et bord til os på en lille italiensk restaurant som havde fået rigtig flotte anmeldelser på tripadvisor.com. Det var en lille sted som mest af alt mindende om at vi var kommet ind i en eller andens lille San Francisco lejlighed. Stemingen var utrolig hyggelig og maden var noget af det bedste vi havde fået på turen.

Efter den dejlige middag gik vi lidt rundt i San Francisco, fik en Triple Chocolate Trip Coockie og tog sporvognen hjem til hotellet hvor vi hurtigt faldt i søvn.

2 thoughts on “Dag 21# San Francisco

 1. Det har været spændende at følge jeres tur på Route 66. Kørte den selv tilbage i august.

  Interessant valg at gøre det i en autocamper. Kunne læse i et af indlæggene, at det ikke var helt billigt mht. benzin.

  Kan i ikke skrive lidt mere om hvad det har kostet at leje og køre i den, samt hvad i har betalt for overnatninger?

  Jeg ved mange overvejer en autocamper og campingpladser for at spare lidt på budgettet, men jeg har svært ved at overskue om det økonomisk kan betale sig.

  Er godt klar over den anden oplevelse det er at køre autocamper frem for almindelig bil og det er selvfølgelig også værd at betale for.

  • Hej Rene
   Det er dejligt at høre at det har været spændende at følge med. Det var også en fantastisk tur og man kan roligt sige at det ikke bliver sidste gang turen går til USA.
   Det kunne være at vi skulle lave en lille beskrivelse her på bloggen omkring det at rejse i en autocamper til andre der overvejer at gøre det samme. Nu har vi ikke prøvet at køre samme rute i bil så det er lidt svært for os at sige om det er billigere eller dyrere at rejse i en autocamper. Vi fik et rigtig godt tilbud fra rejsebureauet Team Benns / Cruise America som skulle have flyttet nogle splinternye autocampere. Så lejen var næsten gratis, vi betalte næsten kun for forsikringen.

   Vi har dog ikke lige overblikket over endnu hvor meget det har kostet i alt, det kan vi da lige prøve at regne lidt på og lave et indlæg om det her på bloggen.

   Hilsen Morten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *