Dag 18# Santa Barbara – Pismo Beach

Skrevet af Søren.

Vi sov længe i dag. Klokken blev nok 10 inden vi kom ud af sengen. I dag kunne vi rigtigt se den udsigt vi havde. Det var rigtig flot ud over havet.

Vi fik noget morgen mad og forlod pladsen omkring kl. 12.00. Vi skulle i dag besøge Solvang. Det er en lille by i Californien der er stiftet af Danskere.

Der var ikke langt omkring 40 km. Vi ankom til byen klokken 13.00 og fandt hurtigt en parkeringsplads. Derefter gik turen ned af Copenhagen Drive og vi besøge Mortensens Bageri og Olsens Bageri. De solgte Danske kager, rugbrød og rundstykker.

Det var ligesom at være hjemme, da det virkelig var de danske navne de brugte. Vi var også inde i en butik der hedder “jule hus”, hvor de sælger Jule ting året rundt. Her talte jeg med ejeren som var dansker. Hun havde boet i USA i 50 år, men talte nu udmærket dansk.

 

Da vi havde aftalt at vi skulle ha frokost i byen spurgte jeg hende, hvor vi skulle spise. Hun anbefale Greenhouse Cafe, hvilket er en lille Dansk ejet cafe der er i midtbyen. Vi kom ind, der var dog ingen danskere at spotte, men de havde dansk mad. Vi fik bestilt en Open Sided Sandwich med æg og rejer. (Det kalder de smørrebrød) og jeg bestilte en ristet hotdog til.

Maden smagte udmærket, selvom vi godt kunne se den var amerikaniseret en smule:

De havde også delikatesser som frikadeller og medisterpølse.

Efter vi havde spist (godt) gik turen til Pismo Beach. Vi havde udset os en campingplads tæt på havet. Vi ankom omkring kl. 16.00 og fik en plads meget tæt på havet. Vi kørte ud i byen og handlede ind og derefter stod den på grill og solnedgang.

1 thought on “Dag 18# Santa Barbara – Pismo Beach

  1. Hey boys!

    Glæder mig til at høre om jeres tur, det ser for vildt ud. Jeg er slet ikke misundelig 😉
    Nyd de sidste dage.

    Knus Sanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *