Dag 16# Søren & Morten goes to Hollywood.

Skrevet af Søren.

Vi var kommet til Hollywood, hvilket kunne ses på både vejret og bilerne på vejene. Det var ikke unormalt at spotte Bentley, Porsche, Ferrari også selvfølgelig mellemklasse bilerne BMW, Mercedes, Mustangs og i den dur. Livet er åbenbart bare bedre eller også søger alle dem med penge og succes til Los Angeles.

Vi havde besluttet at få endnu en stor bid af Hollywood kagen. Vi skulle nemlig til Universal Studio som er placeret i Hollywood. De åbnede kl. 10.00 og præcist 09.55 rullede vi hen til et lille glas bur, hvor der sad en venlig kvinde der opkrævede os 25 Dollars for parkering. (140 kr.) Det skal så siges at vi fik VIP parkering kun 100 meter fra indgangen.

Da vi kom til indgangen fik vi også lige taget et billede af monumentet som vi kender fra Universal Studio:

Efter vi havde taget vores billeder og gik videre blev vi mødt af en rød løber, hvor det vrimlede med fotografer der var ivrige efter at tage billeder. Det er generelt noget vi har mødt mange steder Hard Rock, David Copperfield, Six Flag og en del steder i Vegas. Man får så en kvittering og kan gå hen og købe billedet for 20 dollars bagefter. Vi gik dog direkte til deres Security Check. Jeg ved ikke, hvor meget security der er i det. Mest af alt ligner det at de leder efter medbragt mad og drikke som er strengt forbudt. Jeg havde f.eks ingen taske med og kunne gå direkte igennem.

Da vi havde betalt gik vi direkte til deres Studio tour, hvilket var et godt valg skulle det vise sig. Vi var nogle af de første og kom efter kun 5 minutters venten med en guided bus der kørte rundt i mellem deres studier.

Vi fik taget nogle billeder:

Vi fik set Wisteria lane og en masse by, hvor der er optaget film osv. F.eks var der en miniudgave af både London, Paris og selvfølgelig New York. Alle bygninger er bygget af Træ og gips, og de kan hurtigt skifte fronten ud så det ligner en helt anden by.

På turen var der også en King Kong Simulator, hvor vi blev kørt ind i et hus også var det ellers på med 3 D brillerne. King Kong kæmpede mod dinousauere lige for øjnene af os.

Turen varede en time og var super spændende. Under hele turen var der en guide der fortalte.

Efter vores tur rundt i deres studier var tiden kommet til “The Simpsons Ride”. Det er en simulator, hvor man sidder i en lille vogn også bliver man ellers fløjet rundt i byen Springfield. Det er virkelig godt lavet, når de laver animationer.

Heldigvis var der ikke nogle mennesker, så vi kom hurtigt til alle forlystelserne. Efter frokost var det tid til at gå til deres Lower Level, hvor vi finder Mumien forlystelsen og Jurrasic park.

Selvom det kan virke dovent at tage rulletrapper rundt i en park, så vil jeg lige minde om at det ikke er Legoland i Billund. Den her park er altså placeret på en bjergside så det er faktisk nødvendigt.

Vi startede med Mumien forlystelsen som er en slags rutsjebane kombineret med nogle effekter. Den var super vild og vi var meget imponeret. Derefter gik turen til Jurrasic park, hvor man sejler rundt inde i en Dinousauer park. Alt i alt var det også super godt lavet. Vi måtte desværre ikke tage billeder inde i nogle af forlystelserne.

På samme niveau som vi befandt os var deres nye Transformer forlystelse også placeret. Den var dog ikke åbnet endnu men de havde nogle test ture hvilket vi selvfølgelig var hurtige til at benytte os af.

Det er nok den fedeste af de forlystelser de har. Det hele starter med man kommer ind i et militær anlæg, hvor der står folk klædt ud som soldater. De er meget taknemmelige for at vi kommer og hjælper med at redde jorden. Derefter går vi igennem en kø der nok kan huse 500 mennesker. Heldigvis var der ikke mange så vi kunne blot gå igennem og kom til efter 5 minutter. Vi fik udleveret vores 3D briller og blev anvist en plads i vognen. Derefter begyndte 3D eventyret som vi aldrig har set 3D før. Vi blev båret rundt af Optimus Prime i en kamp mod de gode Autobotter mod de onde Deceptions. Og da vores flyver faldt ud fra et tag og var i fritfald kom Optimus Prime selvfølgelig og greb os kun få meter fra Jorden. Alt dette var i 3D med varme, vand og vibrations effekter indbygget. Vi har aldrig oplevet noget lignende.

Selvom vi sidder i en vogn kan de via effekter få det til at virke som om vi accelerere med 200 km/t mod afgrunden.

Da vi endelig var landet blev vi takket fordi vi havde hjulpet med at redde jorden. Vi skyndte os at tage en tur til.

Da vi havde prøvet de tre ting på det laveste niveau gik vi ovenpå i gen. Her prøvede vi Shrek 4D og Terminator. Alt i alt var de super godt lavet, men man kan godt se vi er nogle år tilbage i forhold til Transformers forlystelsen.

Vi forlod parken da de lukkede omkring klokken 18.00. Turen gik herefter til en campground vi havde udset tæt på vores næste forlystelsespark. Den lå 50 km der fra i den anden ende af Los Angeles. Da vi havde fået anvist en plads kørte vi til byen, hvor vi besøgte en Japansk restaurant. Morten spiste lidt Sushi og jeg fik noget oksekød.

Da vi kom uden for mødte vi en lokal på vores alder. Han var meget flink og vi sludrede nok 30 minutter før turen gik til Wal-mart og vi fik handlet lidt ind. Da vi ankom til campingpladsen igen var klokken 21.30 det var stadigvæk dejligt vejr, men nu mørkt. Vi så derfor hurtigt vores snit til at besøge deres spabad med super dejligt varmt vand.

Efter vores svømmetur gik vi trætte i seng. Læs med i morgen, hvor dagen byder på store rutsjebaner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *