Dag 15# Turen går mod Key West

Det var ikke helt med vores gode vilje at vi allerede skulle sige farvel til Miami Beach og det lækre Mondrian hotel. Men afsted det skulle vi jo og vi havde en lang køretur foran os. Som det også fremgår af kortet. Dette er jo den østlige Higway 1. Vi kørte på den vestlige sidste år som løber fra Los Angeles og op langs vestkysten.

Skærmbillede 2013-05-13 kl. 00.34.49

I sær sidste halvdel af kørerturen var utrolig smuk. Vi er ikke helt klar over hvor mange broer vi kørte over men det var mange. Det er noget helt utroligt smukt vand og små palme øer man har udsigt til fra vejen. Vi så også en del pelikaner der fløj langs vejen. Vi fik dog desværre ikke taget så mange billeder da det var svært at holde ind til siden.

Key West road

Vi gjorde et stop på vejen hos Burger King og Starbucks for lige at tanke vores kroppe op for at være klar til den sidste del af køreturen inden vi ankom til Key West.

Ved 17 tiden var vi fremme ved vores hotel / Chelsea Guesthouse. Det var dog ikke rigtig et hotel men mindede mere om et lille hyggeligt Bed & Breakfast. Der var kun 20 værelser i de 2 gamle huse som stedet var indrettet i. Der var dog også en lille pool. Receptionisten var dog overdrevet sød og tegnede div. seværdigheder ind på kort.

Chelsea house

 

Converted_17

Converted_19

Converted_2

Converted_11

Vores værelse var småt, meget småt. Der var næsten knap nok plads til vores kufferter. Key West er en meget lille og populær ø og ikke mange hoteller. Så selvom vores værelse var minimalt var det faktisk det dyreste vi har boet på indtil videre.

Vi hoppede en tur i poolen hvilket var tiltrængt efter den lange køretur. Det var da også utroligt varmt her i Key West.

Til aften gik vi hen til Duval street som er hovedgaden i Key West hvor de fleste butikker, restauranter og ikke mindst barer er placeret. På Duval street havde alle vandsports firmaerne boder, hvor de solgte deres ture. Vi talte med en person der også solgte disse ture med henblik på en Jetski tur dagen efter. Vi havde set på det via nettet og det kostede ca. 160 dollars pr. stk. for en 2 timers tur. Sælgeren kunne dog sælge turen till 99 dollars, hvis vi kunne tage den første tur klokken 09.00. Vi havde ikke noget imod at stå tidligt op så vi skyndte os at sige ja. Da han skulle godkende det med hovedkontoret var turen klokken 09.00 dog allerede udsolgt så vi fik lov at tage den klokken 10.00 til samme pris.

Efter vi havde betalt et depositum gik vi videre til vi fandt en restaurant på Duval street som så fin ud. Vi forventede ikke det store af stedet men maden her var helt fantastisk, mums. Derudover fik vi også et dejligt stykke Key Lime Pie til dessert som er kendt fra netop Key West.

image-25 image-24 image-23

Converted_5 Converted_4 Converted_3 Converted_2 Converted_1

Efter at have set Duval street og de mange sjove barer gik vi hjem til vores værelse og gik i seng.

I morgen er det tid til en dag på vandet i Key West og vi kommer ret tæt på nogle fantastiske dyr – delfiner.

2 thoughts on “Dag 15# Turen går mod Key West

 1. Hej
  Sikke nogle gode rejsebeskrivelser I har lavet! Jeg sidder lige med et spørgsmål, som jeg håber I har lyst til at svare på.

  Hvor lang tid brugte I på turen fra Miami Beach til Key West – inkl. diverse pauser? Min søn og jeg skal afsted på USA tur igen til sommer og efter vores Bahamas cruise er min plan at køre til Key West (ingen overnatning) – men jeg ved ikke om det kan betale sig. Vi skal overnatte i Marathon og jeg overvejer pt. om vi skal fortsætte mod Key West og bruge eftermiddagen/aftenen der inden vi kører til hotellet i Marathon eller om vi skal blive i Marathon. Jeg regner med at vi er på vej fra downtown ved 9-10 tiden.

  På forhånd tak for jeres input 🙂

  Mvh Helle

  • Hej Helle..

   Dejligt at vores lille blog kan give lidt inspiration. 🙂

   Det er jo en rigtig flot tur at køre til Key West fra Miami, og tror vi brugte omkring 6 timer inkl. frokost på vejen. Det lyder til at være en lang tur, hvis I først vil køre til Key West og derefter tilbage til Marathon. Hvis jeg var jer, ville jeg nok bruge længere tid i Marathon og evt. se skildpadde hospitalet eller delfincentret. Hvis man kun har et par timer i Key West vil det nok ikke være den lange køretur værd. Der hvor vi havde de største oplevelser i Key West var de udflugter vi var på (guidet tur på jetscooter samt delfin/snorkeling cruise).

   Er sikker på I får en skøn tur 🙂

   Mvh. Morten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *