Dag 14# Miami Beach.

Hvor var det dejligt at sove på et hotel, hvor nabo værelset ikke skulle renoveres tidligt om morgenen. Der var ingen larm, hvilket gjorde det muligt at sove dejligt længe 🙂

Vi hentede lidt morgenmad hos den nærliggende Wholefoods. Hotellet var placeret centralt, så der var lidt af hvert i nærheden.

Billede 2013-05-11 17.04.46

Efter morgenmaden var det endelig tid til at prøve poolen. Vejret var blevet rigtigt godt, så det kunne kun blive godt og deres pool område var også rigtig flot.

Billede 2013-05-11 17.03.15

mondrian-pool mondrian-red mondrian-cabana mondrian-pool-beach

 

Det var muligt at leje en cabana mod et “mindre” gebyr. Vi nøjedes dog med en normal solstol, hvilket var gratis. Der var ikke mange mennesker på hotellet, hvilket betød der var god plads i poolen og omkring den. Det var en super dejlig pool de havde og der var en rigtig god udsigt til Miami’s skyline.

Indrømmet, dagen var ikke den mest actionspækkede vi har haft, men vi forlod hotellet ved en 17.00 tiden for at køre lidt ud i byen. Vi kørte først en tur på Ocean Drive, hvor der er mange populære restauranter. Det er en af de mere kendte gader i Miami Beach, hvor man kører med god udsigt til stranden. Vi fortsatte vores køretur ud af Miami Beach til Miami, hvor vi besøgte et shopping center og handlede lidt i en Apple store.

Selv maden var ikke noget at skrive specielt meget hjem om. Vi spiste på Mc Donalds, hvilket jo ej heller kræver nærmere forklaring.

Da vi var tilbage på hotellet så vi lidt TV i mens vi skrev blog..

Som skrevet tidligere var solferien for alvor begyndt, så der er ikke sket det store. Det bliver dog lidt mere spændende om et par dage, hvor vi besøger Key West og har en dag på vandet.. 🙂

I morgen skal vi dog på en super lang køretur. Der bliver nok ikke skrevet så meget, men jeg er sikker på Morten fik taget en masse gode billeder, da vi kører ned langs den østlige Highway One, hvor udsigten er utrolig flot.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *