Dag 13# Las Vegas – Barstow

Skrevet af Søren.

Dagen startede sent. Vi havde besluttet at sove længe, så den blev vist 10 inden vi kom ud af sengen. Det er nu noget andet at sove i en rigtig seng med en rigtig dyne fremfor i Autocamperen. Vi fik checket ud og indtog endnu en gang buffeten. Som i går var der alt, hvad hjertet begærer og jeg fik pludselig lyst til et lille stykke Skinke:

“Morgenmad”

På hotellet var de så flinke at kører os direkte til vores camper, som var på deres parkeringsplads lidt uden for centrum. Efter vi havde fået startet bilen op forlod vi byen og satte nu kursen mod “Premium Outlet North”. Stedet sælger ud af tidligere kollektioner og modeller. De havde alle de kendte mærker og vi fik købt lidt af hvert. Efter vi havde gået rundt der et par timer satte vi nu kursen mod Los Angeles. Vi havde besluttet at kører halvdelen af vejen så det var omkring 250 km. Landskabet var super flot og vi kom igennem en masse bjerge. Vi holdte et stop på vejen efter vi havde passeret grænsen til California:

Endelig var vi kommet til Californien. Vi havde glædet os til især denne stat, da den jo både byder på Los Angeles og San Francisco. På parkeringspladsen, hvor vi tog ovenstående billede var der også en Motel bog, hvor der var rabat kuponer til moteller i staten.  Vi kunne se på klokken at det ville være mørkt når vi ankom til Barstow og besluttede os derfor for at tage et motel værelse. I guiden var der en del low price moteller og plagede af overforbrug de sidste par dage valgte vi det billigste. Vi ringede og spurgte om de havde plads, hvilket de havde.

Vi kørte et par timer og ankom til motellet ved en 20 tiden. Vi gik ind til disken, hvor vi blev mødt af en venlig indisk kvinde. Vi fik en nøgle og gik op til vores værelse. Her blev vi lidt ramt af et chok. Det var ligesom at tage et tog tilbage til fortiden. Møblerne var slidte, gulvtæppet plettet og det var de typiske 80’er farver. Et stort hul i døren til toilettet ledte tankerne hen på, hvem der mon var blevet dræbt her.

Vi havde mest lyst til at køre igen, men nu havde vi jo på den anden side betalt 40 dollars (220 kr) for det her værelse. Vi havde ikke fået noget mad, så vi kørte ud i “byen” og fandt hurtigt en Mac Donalds. Det var et meget skummelt sted og vi fik hurtigt spist vores mad og kørte tilbage til motellet. Det var nu blevet helt mørkt, og stedet stod uhyggeligere end før. Det lignede en scene til en af de amerikanske serier der er på tv, hvor de altid anholder morderen på et øde motel.  Vi fik os dog lagt i sengen og faldt heldigvis hurtigt i søvn på trods af lyden.

Vi har sovet mange steder på vores tur og alle steder har været super fine. Dette sted er nok det første og eneste sted, hvor vi ikke har været glade for at sove.

Vi har taget en masse billeder på vores tur. Af en eller anden grund fik vi ikke taget et billede af dette motel.

Læs med i morgen. Vi udskyder Los Angeles med en dag og besøger Palm Spring, spiser fransk og vasker tøj.

Ps:

Her er en update på, hvor langt vi er kommet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *