Dag 12 # West Yellowstone – Kalispell.

Dag 12 var en af de uforudsigelige dage, da vi stik mod traditionen ikke havde booket overnatning hjemmefra. Årsagen til det var at vi de 3 efterfølgende dage skulle køre i alt 1100 km (ca. 12-14 timer) og gerne ville kunne sprede det lidt ud. Vi startede derfor tidligt ud og forlod motellet omkring klokken 08.00 med ønsket om “A good trip buddy” fra vores husvært, som vi efterhånden havde fået en del råd og vejledning af.

Inden vi checkede ud fik vi lige pakket en stor pose rent tøj i kufferten. Vi havde dagen forinden afleveret en stor bunke (beskidt) tøj til det lokale vaskeri og fik det så tilbage helt rent. Vi plejer normalt at vaske selv på vores ture, men det er da ingen hemmelighed at det er sjovere at se på bjørne end at vaske tøj 😉

IMG_2342

 

IMG_2347

 

Vi havde allerede inden turen haft byen Kalispell i kikkerten, til denne overnatning. Da vi havde kørt lidt gik jagten ind på et hotel.. Vi havde ikke de store krav, men en pool ville være et plus. Morten ringede lidt rundt, og fik en rigtig god deal på et hotel i Kalispell – Red Lion Inn.

Vi ankom til hotellet omkring kl. 16.00 efter at have kørt de 600 km:

Skærmbillede 2014-06-28 kl. 19.22.01

 

Udefra var hotellet ikke specielt kønt. Det mindende mest af alt om en tysk bunker, og den karakteristiske amerikanske grå/brune farve prydede bygningen.

Indenfor var det dog rigtig hyggeligt, og værelserne var også rigtig pæne:

IMG_3592

 

De havde også en dejlig gårdhave, hvor der om aftenen blev tændt bål.

IMG_3593

 

Hotellet var placeret i forlængelse af et indkøbscenter, så vi kiggede lidt på butikker inden vi kørte til vores stam spisested Applebee’s, hvor vi flere gange tidligere har spist. Vi er især glade for deres benløse kyllinger uuhmm..

IMG_3594

 

Godt mætte kørte vi til den lokale Wallmart, hvor vi fik købt morgenmad til de næste 3 dage, da det ikke er inkluderet de næste 3 næste steder vi skal bo. Da vi kom hjem kunne vi lige nå at få en svømmetur i poolen inden den lukkede klokken 23.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *