Dag 12# Fort Myers og Sanibel

Dagen startede tidligt da en tømrer begyndte at hamre inde på værelset ved siden af vores og en med ret så støjende aircondition der kørte på fuld drøn var det lidt svært at falde i søvn igen. Vi spiste noget morgenmad som vi havde købt i Walmart dagen før.

Turen skulle i dag gå til Sanibel som er en lille ø tæt ved Fort Myers. Flere vi havde snakket med havde anbefalet strandene og området her. Det er især kendt for sine mange store konkylier man kan finde på stranden. Vi pakkede derfor vores cooler med drikkevarer og kørte afsted.

Converted_4

Converted_5

Turen derud var utrolig smuk med mange små broer og flotte huse der vendte ud mod vandet.

Da det i dag var søndag var der også rigtig mange lokale der havde valgt at tage på udflugt hertil. Men vi var heldige at vi hurtigt fik en parkerings plads. Vi fandt et sted at sætte os på stranden med vores cooler. Vi havde bare planlagt vi kun skulle være her kort tid men så var der pludselig noget der greb vores opmærksomhed – samt alle andres på stranden. 2 delfiner valgte nemlig at svømme helt ind til stranden for at lege. De svømmede rundt blandt de der badede ude i vandet i noget tid. Vi snakkede med de amerikanere der sad ved siden af os som havde besøgt denne strand mange gange før. De havde aldrig oplevet at delfinerne var kommet så tæt på før – så det var ret unikt og vi følte os utroligt heldige. Udover de 2 delfiner var der også rigtig mange pelikaner der fløj rundt omkring os. Vi var nu meget glade for at vi lige tog et smut forbi Sanibel.

Sanibel

Converted_7

delfiner

2 delfiner

Vi kørte hjem igen mod vores hotel i Fort Myers og spiste noget frokost på vejen. Det var en lidt speciel restaurant / bageri vi spiste på. De henvendte sig vidst mest til folk over 55 år, der var en endda en speciel menu med tilbud for folk over 55. Lidt diskriminerende synes vi nok. Sørens mad smagte godt og mit forfærdeligt stærk. Lækkert så det ellers ud, men føj mit smagte ikke af andet end stærk chili.

Tilbage på Outrigger hotellet fik vi badet lidt i havet, selvom man skulle holde udkig efter at man ikke trådte på en stingray (rokke på dansk). Dem er der åbenbart rigtig mange af her på stranden og det skulle gøre meget ondt hvis den stikker én i foden. Den flinke mand på hoteller var så sød at lade os låne en cabana på stranden helt gratis fordi der kun var 1 time til han lukkede. Efterfølgende var vi lidt ved poolen og fik en dejlig kold frozen pina colada.

Om aftenen kørte vi en lille tur langs vandet og fandt en strand restaurant hvor vi fik aftensmad samt kunne se den smukke solnedgang.

Converted_14

 

Converted_13

Vi havde dagen før set en ret fed minigolf bane som vi ville hen og se nærmere på. Det var en ret flot bane lavet i et safari tema som man kan se på billederne. Banerne var nu ret nemme og vi lavede begge hole-in-one hele 2 gange. Det er dog ingen hemmelighed at det selvfølgelig var mig der vandt (Morten).

Converted_17

Converted_20

Converted_19

 

mini golf

I morgen drager vi mod Miami og besøger Everglades på vejen som er kendt for sine mange alligatorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *