Dag 11# Orlando – Ft. Myers.

Vores fire nætter på Omni Resort i Orlando var overstået og vi checkede ud lidt i elleve for at sætte kursen mod Fort Myers.

Fort Myers er placeret på vest siden af Florida ud mod den mexikanske golf. Vi kørte turen via St. Petersburg.

Skærmbillede 2013-05-08 kl. 00.07.21

Efter ca. 5 kvarter ankom vi til St. Peterburg, hvor vi gjorde stop ved en hyggelig havne restaurant, hvor de serverede en række specialiteter fra det amerikanske køkken. (Burger, Steak og Ribs….)

Vi fik en burger og der var dejlig live musik og en fødselsdags fest i gang ved siden af.

Godt mætte fortsatte vi turen syd på. En af grundende til vi tog den lidt længere rute over St. Petersburg var at vi kom tættere på vandet og ikke mindst kom til at køre på nogle af de lidt mere specielle broer. De er ofte korte og meget høje, men andre har blot en sjov form.

Converted_2

I Fort Myers skulle vi bo på stranden. Vi havde booket værelse på, hvad de kaldte et resort  men som nok nærmere på betegnes som et motel med en utrolig god beliggenhed. Da vi ankom ved 16.00 tiden fik vi checket ind. Værelserne var holdt i noget ældre stil en vi tidligere har været vandt til. Der var pænt og rent, så vi klagede ikke.

Converted_3 Converted_4 Converted_8 Converted_5

Vi så også lidt på de ydre områder og besøgte den meget hyggelige strandbar, hvor de serverede drinks og kolde øl. En mulighed vi selvfølgelig også benyttede sig af.

Converted_1 Converted_2 Converted_3 Converted

Som man kan fornemme på billedet er stranden utrolig bred. Det blæste desværre en del, den dag, så der var ikke mange mennesker.

Inden vi skulle spise var det dog tid til at vaske tøj. Vi havde været på farten i næsten to uger og vi slæbte begge rundt på en kuffert fyldt med vasketøj. Heldigvis havde de en super møntvask, hvor man kunne dyrke lidt motion el. læse en bog i mens tøjet blev vasket. Det var en slags tidslomme, hvor alt bare var gammelt.

image (16) image (14)

Deres pris politik var til at forstå. Vask = 1 dollar. Sæbe = 1 dollar. Tørring = 1 Dollar.

Vi besøgte Charlies Boathouse på den anden side af vejen i mens tøjet blev vasket. Vi havde fået den anbefalet af receptionisten ved check in. Derudover havde de udleveret en rabat kupon på 10%.

Maden var igen amerikansk inspireret, så jeg fik en steak og Morten fik en kylling og spareribs combo. Vi havde desværre ikke kamera med, hvilket vi fortryder lidt. De havde nemlig en salat bar, hvilket vi ikke er stødt på herovre før nu. Den var flot og indeholdt 55 ting. (Det gjorde de meget ud af at fortælle). Den mindede lidt om det vi kender fra f.eks Bones el. Jensens Bøfhus men var dog alligevel så anderledes. Det hele var bare meget mere voldsomt også indeholdt den også alle mulige ting vi bestemt ikke ser i en salat bar derhjemme.

Godt mætte gik vi tilbage og fik ordnet lidt mere vasketøj. Da vi kom tilbage til værelset ville vi skrive lidt på bloggen inden vi skulle sove, og blev dog en smule overrasket da vi havde fået ubudne gæster.

Converted_9

Dette halv store krybdyr sad på loftet. Det værste var at den sad lige over min hovedpude, hvor jeg skulle sove. Jeg skulle ikke have noget med dyret at gøre, hvilket Morten også nægtede. Vi måtte ringe efter assistance. 3 minutter efter stod en venlig ansat af mexikansk afstamning foran vores værelse og var klar til at tage affære. Han rystede en smule på hovedet og forklarede at de var over alt. Han tog den med et stykke køkkenrulle og satte den fri udenfor.

Vi fik også lige en snak med ham om, hvilket andre eksotiske dyr der levede i området. Han beroligede os dog med at slangerne i området sjældent søgte ind i værelserne.

Da min puls endelig kom ned i et normalt leje igen kunne vi skrive lidt blog inden vi gik i seng.

Læs med i morgen, hvor vi tager på stranden i Sanibel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *